O Ortius Picopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 Valorant, FC falan oynarım harici oyunlarda da iyi FPS vermesi iyi olur. Ayrıca monitör de önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Valorant, FC falan oynarım harici oyunlarda da iyi FPS vermesi iyi olur. Ayrıca monitör de önerir misiniz?
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 969 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-agon-24g42e-24-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-agon-24g42e-24-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html
o6_shevchenko Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 Ortius dedi: Valorant, FC falan oynarım harici oyunlarda da iyi FPS vermesi iyi olur. Ayrıca monitör de önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha çok rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz hikayeli oyunlar mı?
Ortius dedi: Valorant, FC falan oynarım harici oyunlarda da iyi FPS vermesi iyi olur. Ayrıca monitör de önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha çok rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz hikayeli oyunlar mı?
O Ortius Picopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 o6_shevchenko dedi: Daha çok rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz hikayeli oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oynuyorum fakat hikayeli de oynarım ama asıl rekabet
o6_shevchenko dedi: Daha çok rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz hikayeli oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oynuyorum fakat hikayeli de oynarım ama asıl rekabet
o6_shevchenko Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 Ortius dedi: Rekabetçi oynuyorum fakat hikayeli de oynarım ama asıl rekabet. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör olarak Samsung Odyssey G4 öneririm Samsung Store'da eğitim indirimi ile fiyatı bayağı düşüyor PC olarak da üstte önerilen sistemi düşünebilirsin.
Ortius dedi: Rekabetçi oynuyorum fakat hikayeli de oynarım ama asıl rekabet. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör olarak Samsung Odyssey G4 öneririm Samsung Store'da eğitim indirimi ile fiyatı bayağı düşüyor PC olarak da üstte önerilen sistemi düşünebilirsin.