40.000 TL'ye klima önerisi

Yarın Midea ile Samsung'a bakacağım fakat her bayide bu modellerden var mı bilmiyorum. Eğer bulabilirsem dediğiniz vuruntu problemini sorarım.
İkisi için de bayilerden bir fiyat alın, duruma göre tekrar değerlendirme yapabiliriz.

O zaman şöyle diyelim: 35 bin TL veya daha uyguna bulabilirseniz Midea alın, bulamazsanız da duruma göre diğer modelleri değerlendirin.
Büyük ihtimal yukarıda attığım WindFree olanı alacağım 35 binden aşağı bulabileceğimi sanmıyorum. İlgilendiğiniz için tekrardan teşekkürler.

@Steve McQueen Midea alacaktım fakat 40.000 TL fiyatı vardı bende Samsung mağazasına gittim WindFree olanı aldım. Fakat diğer odaları da soğutmak istediğimden 45 bine 18.000 BTU olanını aldım. Pazartesi günü kurulum yapacaklar teşekkürler.

Son düzenleme:
Klimanız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kurulum için geldiklerinde mutlaka ama mutlaka vakum yapılmasına dikkat edin. Vakumsuz kurulumu asla kabul etmeyin ve durumu ilgili markanın müşteri hizmetlerine bildirin.

Pazartesi günü dikkat edeceğim teşekkürler. Gözümden bir şey kaçarsa sonrasında yapmadıklarını nasıl anlarım?

Pazartesi günü dikkat edeceğim teşekkürler. Gözümden bir şey kaçarsa sonrasında yapmadıklarını nasıl anlarım?
Vakum konusunda sonradan yapılabilecek bir şey yok maalesef. Tek çözümü dış ünite değişimi olur. Bu sebeple nasıl ve hangi aletlerle yapıldığını bilmeniz daha iyi olur. Aşağıdaki videoları izlemenizi tavsiye ederim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki elektrik işinde dikkat etmem gerekenler var mı? Klima kurulumu bitince yakınlarımdaki bir elektrikçiyi çağıracağım.

Peki elektrik işinde dikkat etmem gerekenler var mı? Klima kurulumu bitince yakınlarımdaki bir elektrikçiyi çağıracağım.
Klimanın elektrik hattını topraklamanın olduğu bir buattan çektirmeniz sağlıklı olur. Yani topraklama olayına çok dikkat edin. Bunun haricinde; en az 16A, B tipi, gecikmesiz sigorta ve 3 x 2,5 TTR kablo ile hat çekilmesi tavsiye edilir.

Hocam ne indirimi var acaba öğrenebilir miyim lütfen? Ben de klima bakıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…