40.000 TL'ye laptop önerisi

erennlsn

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden konu açmıştım ancak bütçemi arttırdığım için yeniliyorum. i7 işlemcili 4050 veya 4060 laptop önerisi bir hata yapıp MSI Cyborg sipariş ettim ancak iptal ettim az daha 45W ekran kartı alıyordum.

Evet 4060 ile 4050 arasında fark var. Dell model sorunlu ve kazık fiyatlı bir model alınmaz.
captain price a itimadımız tam hocam. Gece gece çok yardımcı oldun aceri alıyorum son olarak buna uygun bir ram tavsiyeniz var mıdır sanırım ram ekleme garantiden çıkarmıyormuş ramide sipariş edeyim.

sizin attığınızdan farklı olarak bunun işlemcisi 12650 h
Evet 4060 ile 4050 arasında fark var. Dell model sorunlu ve kazık fiyatlı bir model alınmaz.

RAM ekleme kmaalesef Acer'de garanti dışı bırakıyor işlemi servisin yapması gerek. Attığınız linkten alabilirsiniz daha ucuzmuş.

Hocam 2.el bakıyormusun

Merhaba hocam bende Dell laptopa bakıyordum şirkette kullanmak için ama sorunu nedir merak ettim ona göre bende almayacağım. Hatta bunun 4060 olan modeliyle yukarıda linkte yer alan 4050 arasında kalmıştım.

Merhaba hocam bende dell laptopa bakıyordum şirkette kullanmak için ama sorunu nedir merak ettim ona göre bende almayacağım.
Bu arada acer nitro 5 aldım ve hiç memnun değilim yarın iade edeceğim. bir coil whine problemi var. ikincisi fan gerçekten rahatsız edecek seviyede çalışıyor genel olarak. Victus 16 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…