40.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Zero Alpha

Femtopat
Daha fazla  
Oyun odaklı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bugüne kadar sadece laptop kullandığım için sinirli teorik bilgiden ötesine sahip değilim.
Valorant, LoL gibi rekabetçi oyunlara odaklanacak olsam da arada Phasmophobia, Outlast, Resident Evil gibi oyunları oynayacak ve 3D tasarım yapacağım. Demek istediğim, kapsamlı bir oyun bilgisayarı istiyorum. Bir de yakın gelecekte (3-5 yıl) sorun çıkartmayacak bir şey olursa çok hoş olur.
Monitör de bilgisayar gibi kullanışlı olmalı. Yüksek Hz ve doğru renkleri veren bir ürün.
AM5 "veya" 2K Çözünürlük bu fiyata mümkünse tercih edebilirsiniz.

Başlıkta da yazdığı üzere 40.000, 00 TL maksimum bütçeye sahibim, daha üstüne çıkamam. Hatta bir iki bin TL fazladan para kalırsa mükemmel olur, klavye falan da alacağım da. Yardımcı olacaklar için şimdiden müteşekkirim.

Son düzenleme:

Tam istediğim seçeneklerde sistemler. Çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Tam istediğim seçeneklerde sistemler. Çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Bu da olabilir.

Origin Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | MSI RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com sence bu nasıl?

Efenim tekrardan selamlar. Önerdiğiniz bilgisayarların bulunduğu siteye güvenemedik de (pederle birlikte), arayüzü olsun forumlardaki yorumlar olsun güven vermedi. Acaba daha bilinen sitelerden(itopya, sinerji) bir şeyler önerseniz olmaz mı?

Hocam merhaba ama o sitelerden insanlar cok satin aliyor. Hatta PC kolik PC hocasi YouTube kanaliyla ortak diye biliyorum tam emin degilim ama. O dediginiz yerlerde bunlara nazaran daha kotu sistemler bulursunuz ya da bunlarin es degerleri daha pahali olur. Ama isterseniz atalim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…