Merhaba. Bu ay içinde yeni bir sistem almayı planlıyorum, elimdeki bütçe ile CS2, FiveM gibi oyunlarda yüksek FPS değerleri alacağım bir sistem toplamak istiyorum. Ayrıca 5 Bin TL'ye güzel bir monitör istiyorum.
Bilgisayar için i5 13400F ve 3080 gibi bir sistem ayarlanabilir. 3080, 4060 TI modelinden de çok daha iyidir bunu da atlamayalım. Monitör içinse şu anda güzel bir indirimde olan ve benim de daha yeni aldığım, hatta elime bugün ulaşan VX2779 modelini önerebilirim. İtopya'da çok güzel bir indirim var. 180 HZ, 1MS ve 27 inç.
Merhaba. Bu ay içinde yeni bir sistem almayı planlıyorum, elimdeki bütçe ile CS2, FiveM gibi oyunlarda yüksek FPS değerleri alacağım bir sistem toplamak istiyorum. Ayrıca 5 Bin TL'ye güzel bir monitör istiyorum.
7800x3d alıp ileri de ekran kartı takmak ister misiniz Çok daha iyi olur. İstemezseniz eğer 4060Ti bir sistem önereceğim. Bence 5000 serisini bekleyin ama.