40.000 TL'ye R7 5700X - RTX 4070 sistem alınır mı?

Bütçe
40.000 TL

kuhero

Femtopat
Daha fazla  
RKHHRPP8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar şöyle bir PC almayı düşünüyorum. Tek bir yerden alma nedenim kendim montaj yapamam ve tek siteden taksitli alışveriş yapacağım. 40k ya kadar zorladım. Sorum şu; sistem 1080p için çok problem yaratır mı? Şu an 2K monitör için bütçem yok. İleride belki alabilirim. İkinci el parça düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam İtopya'da istediğim taksitlendirmeyi yapamıyorum maalesef. Ona bakıyordum biraz bütçeyi geçtim ama yine de olmadı.

Aynı şekilde gamegaraj üzerinden de öyleymiş

11X64R4M kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji'den şöyle bir sistem topladım buradan toplama sebebim kartımla daha çok taksitlendirme yapabiliyorum. 7600X ve 7600 aynı fiyattaydı PC toplamada o yüzden 7600X seçtim. Bu soğutucu yeterli olur mu ve genel yorumlarınız nedir? Anakart kasa ekran kartı vb. fiyat 40 bin TL'yi geçti ama yapacak bir şey yok taksit sayısını arttırıp alacağım. Almışken AM5 almak sanki daha sağlıklı.

Son düzenleme:

İyi sistem ancak fiyatina 4070 Ti alınırdı gibi ama taksitle alıyorsunuz çoğu site taksit yapmıyor o yüzden alabilirsiniz iyi sistem. eğer fiyattan kısmak isterseniz psu'yu 650w bile yeterli olacaktır

SSD olarak bunu seçin ve RAM'i 32 GB yapın fiyatına göre gayet güzel bir sistem alınabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230814_103155.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…