40.000 TL'ye render için işlemci önerisi

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
Hem oyun hem Premiere Pro için sistem toplayacağım bütçe 40k ama hızlı render için nasıl bir işlemci lazım bilmiyorum. 7800x3D önerenler oldu fakat fiyatı gerçekten çok yüksek geliyor daha düşük bir işlemci önerir misiniz? Veya normal oyun için 7500F tercih etsem renderda benim için ne gibi eksileri olur?
Başlık hatalı sistem için bütçem 40k olduğu için işlemci çok yüksek fiyatlı alamam.

Son düzenleme:
Yüksek çekirdekli işlemciler sizin render sürenizi kısaltır. En kötü 7700x almanız lazım veya 7900x,7950x gibi işlemcileri.

Hem oyun hem Premiere Pro için sistem toplayacağım bütçe 40k ama hızlı render için nasıl bir işlemci lazım bilmiyorum. 7800x3D önerenler oldu fakat fiyatı gerçekten çok yüksek geliyor daha düşük bir işlemci önerir misiniz? Veya normal oyun için 7500F tercih etsem renderda benim için ne gibi eksileri olur?
Konunun basligi yanlis sanirim. Siz sistem istemişsiniz baslikta sadece 40k islemci icinmiş gibi anlasiliyor.

Hocam render için İntel daha iyi diye biliyorum.

Konunun basligi yanlış sanirim. Siz sistem istemişsiniz baslikta sadece 40k islemci icinmiş gibi anlasiliyor.

Evet düzenleme yapılmış sanırsam ona o yüzden.

Yüksek çekirdekli işlemciler sizin render sürenizi kısaltır. En kötü 7700X almanız lazım veya 7900X, 7950X gibi işlemcileri.

Hocam 5700x3D kötü mü?

Yanlış hatırlamıyorsam 3d işlemciler renderda normal modeline göre biraz daha uzun sürede işlemi bitiyordu. 3d olanlar oyun için ideal olanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı