40.000 TL'ye render ve oyun için F/P laptop önerisi

Bütçe
40000

Hayır değil. MSI sadece en üst modellerde kaliteli. 70 bin liran yoksa MSI yazan bir laptop alma.
Victus'ların öyle bir olayını olduğunu hiç duymadım. Onu genelde ROG STRIX ve Nitro V serisinde çok görmüşler. 25ms gecikme süreli panelli Nitro V ve STRIX kaynıyor piyasa, ürün açıklamasında da belirtilmiyor 25ms olduğu. 25ms inanılmaz bir gecikme süresi.

Hocam peki laptoplarda işlemci olarak öneriniz nedir?

Genel kullanımda Intel, oyun odaklı AMD. Arkadaşı bilmem de bugüne kadar ben aldığım masaüstülerde AMD laptoplarda Intel kullandım

IPS level denilen bir panel kullanıyor. Aynı "mekanik hisli klavye"mantığı gibi.
Bu panelde, TN paneli IPS'e benzetmeye çalışıyorlar. Orijinali TN panel olan laptopu IPS zannediyorsunuz. Gerçek bir IPS panel değil, IPS yazdığına bakmayın.
45W yani en düşük TDP değerine sahip ekran kartlarını kullanıyor.
4060'lı bir Cyborg ile 4060'lı bir TUF arasında işlemci RAM SSD aynı olsa bile inanılmaz fark olacaktır birisi 45W birisi 140W çünkü.
Ayrıca tek bir fana sahip ve muazzam ısınıyor.
Bildiğim kadarıyla Thin ile Cyborg aynı, sadece görünüşleri birazcık farklı. Dandik ekran, dandik ekran kartı(4060 alıp 4050 performansı hisset)ve dandik soğutma.
Aynı özelliklerdeki bir Thin/Cyborga 40 bin vermek yerine bir Victus'a, bir TUF'a, bir Nitro 16'ya 50 bin TL vermeyi tercih ederdim.

Bu arada pili uzun giden, sessiz, soğuk çalışan bir şey istiyorsan Victus tercih et. O yönleri ile öne çıkıyor sonuçta.
(Diğer modellerden inanılmaz derecede farkı yok sadece biraz daha iyi)
Yok ben illa ASUS istiyorum Acer istiyorum diyorsan al kullan, Victus'u aratmazlar. Hatta belli başlı konularda biraz daha iyilerdir Victus'tan.

Son düzenleme:

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

Hocam ben her zaman AMD'ciyim ama çok bir fark yok yani denk işlemciler olduğu sürece ikisi de pişman etmez.

AMD masaüstünde çok ısındığı için kafam karışıyordu teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…