40.000 TL'ye sistem önerisi

Bernkastel

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 4 gün sonra oyun için bilgisayar alacağım anladığım kadarıyla bu fiyata 4070 Super'li kasa alınabiliyor. 40.000'i geçmeyecek şekilde 4070 Super'li kasa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa 140 TL farkla MSI yapılırsa iyi olur. Buna da bakılabilir:
Edit: MSI'ın o kasası 600W'mış. 650W MSI ya da Thermaltake seçmek daha mantıklı.

Vatandaki sisteme bakıyordum aslında haftaya çarşamba onu alacaktım ama bu öğlen fiyatı 78 bin olarak güncellendi başka bir sistem aramaya başlamıştım. Şimdi tekrar 37 yapmışlar anlamadım.

Bu bütçe ile en temizi 4070 Super bulmak. Alternatif AMD tarafınada bakabilirsin, benim ekran kartı konusunda çok bilgim yok ama AMD tarafının FPS performansı sanki daha iyi oluyor.
DDR5 olmasına dikkat et.
İşlemciye dikkat et.
Parçaların modellerin kronik sorunlarını araştır. Aynı ekranın kartının 1 modeli çok ısınıyor olabiliyor. Veya Intel işlemcilerde olan kronik bir sorun vardı, yakın dönemde giderildi sanırım.

Bu bütçe ile en temizi 4070 Super bulmak. Alternatif AMD tarafınada bakabilirsin, benim ekran kartı konusunda çok bilgim yok ama AMD tarafının FPS performansı sanki daha iyi oluyor.
DDR5 olmasına dikkat et.
İşlemciye dikkat et.
Parçaların modellerin kronik sorunlarını araştır. Aynı ekranın kartının 1 modeli çok ısınıyor olabiliyor. Veya Intel işlemcilerde olan kronik bir sorun vardı, yakın dönemde giderildi sanırım.
Evet izlediğim testlerde amd 5 10 fps önde oluyor ama ray tracing açılınca yaklaşık 20 30fps geriye düşüyor yani rt performansı kötü kısaca. Ama bu bütçede aldığım kartla da ray tracing kullanmak isterim o yüzden rtx almak istiyorum. Önerilerin için çok teşekkürler.
Ya gamegaraj shark 7a ya da vatandaki sistemi alacağım gibi görünüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı