40.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
40000

Ömer404

Centipat
Daha fazla  
40 bin lira bütçem mevcut. Taş çatlasa 45 olur. Sadece oyun için kullanmayi planliyorum o yuzden islemci AMD olursa güzel olur.Ekran kartı için suanlik nvidia dusunuyorum onerilere acigim.Hazır sistem olarak oneri yaparsaniz daha iyi olur toplamak sıkıntı değil ama f/p oranı dusuk.

Bu sistem daha mantıklı.
Anakart B650M-K
RAM değiştirme.
SSD 1TB KC3000
Kasa aynı. 43.7K tutuyor.
Yanına da şunu al mis gibi.
45.2K tutar. 200 bütçe artar herhalde.

Bu sistem daha mantıklı.
Anakart B650M-K
RAM değiştirme.
SSD 1TB KC3000
Kasa aynı. 43.7K tutuyor.
Yanına da şunu al mis gibi.
45.2K tutar. 200 bütçe artar herhalde.
Stok soğutucu dahil geliyormu hocam sistemde ? Geliyorsa islemciyi 7600 yapip yazin sonunda 240 veya 360 lik bir sogutucu cekerim

Stok soğutucu dahil geliyormu hocam sistemde ? Geliyorsa islemciyi 7600 yapip yazin sonunda 240 veya 360 lik bir sogutucu cekerim
Stok geliyor diye biliyorum. İşlemciyi 7600 yapabilirsin. Peerless Assassin o işlemciyi buz gibi tutar. 7800x3D'yi bile soğutur. Sıvı soğutucu almanıza gerek yok yani. İlla alacaksanız not düşeyim Gamepower alma ucuz diye. Görüntü ve zevk için mi istiyorsunuz?

Stok geliyor diye biliyorum. İşlemciyi 7600 yapabilirsin. Peerless Assassin o işlemciyi buz gibi tutar. 7800x3D'yi bile soğutur. Sıvı soğutucu almanıza gerek yok yani. İlla alacaksanız not düşeyim Gamepower alma ucuz diye. Görüntü ve zevk için mi istiyorsunuz?
Yok hayır performans için demiştimde siz diyorsaniz attiginiz hava sogutucuyu alayim

Yok hayır performans için demiştimde siz diyorsaniz attiginiz hava sogutucuyu alayim
Yok hocam 7500F'i de 7600'ü de buz gibi tutar alabilirsiniz. İsterseniz ARGB modeli de var.
Tek fark ışıklandırma haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı