40.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
40 bin TL

Bence görüntü için sistemden kısma.

Bence görüntü için sistemden kısma.

Öyle yapacağım zaten. Klavye mouse mouse pad vs de alacağım için çok zorlamak istemiyorum bütçemi. Dediğim şey mantıklı mı veya 9070XT ile 7800XT arasında hangi ekran kartları var?

Öyle yapacağım zaten. Klavye mouse mouse pad vs de alacağım için çok zorlamak istemiyorum bütçemi. Dediğim şey mantıklı mı veya 9070XT ile 7800XT arasında hangi ekran kartları var?
7900xt, 7900xtx, 9070

Bende görüntü önemsiyorum diye görseldeki kasayı almıştım tabii zevkler tartışılmaz size kötü gelebilir ama konu bu değil. Ben bunu alacağım diye yıllar önce diğer bileşenlerden kısmıştım şu an aklım olsa asla böyle bir şey yapmazdım çünkü monitore bakıyorum kasaya değil. Tabii ileride toplayacağım sistemde yine görüntüye önem vereceğim ama bu sefer bütçeyi neye nasıl ayıracağımı biliyorum. Hele sizin bütçede bir kasaya 8 bin TL vermek ölü yatırım olur bir de üzerine 5-6 TL sıvı soğutucuya oh. Asıl sisteme ne kalıyor öyle olursa

Hocam kasa biraz tuhafmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…