40.000 TL'ye telefon önerisi

Heisenberke

Hectopat
7 yıldır Xiaomi Mi 6 kullanıyorum. Ufaktan yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Aslında telefon beni hala götürüyor fakat kamera performansı geride kaldı. Bu yüzden yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Benim için tek önemli özellik iyi fotoğraf ve video çekiyor olması. İşlemcisinin ne olduğu, oyunlardaki performansı falan gram umurunda değil. Her türlü Xiaomi Mi 6'dan iyi olacak sonuçta. Biraz araştırma yaptım ve aşağıdaki telefonlar hoşuma gitti bunlar arasında en iyi seçenek hangisidir? Biraz daha param olsaydı ve iPhone 14 Pro satılıyor olsaydı onu alırdım ama o kadar param yok ve sarı siteden yurt dışı ürün alıp riske girmek istemiyorum.

Ürünler:
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S23 Ultra
OnePlus 11
OnePlus 12R
Xiaomi 13T Pro
Poco F6 Pro
Huawei P60 Pro
Huawei Mate 50 Pro
Huawei Pura 70
Huawei Mate 40 Pro 5G

@Timuçib hayırdır? Neyi beğenmedin?

Son düzenleme:
POCO F6 Pro'yu çıkar oradan hocam onun yerine Honor 200 Pro'yu ekle ayrıca S23 Ultra alabiliyorsanız 12 RAM'li olanı öneririm.

POCO F6 Pro'yu çıkar oradan hocam onun yerine Honor 200 Pro'yu ekle ayrıca S23 Ultra alabiliyorsanız 12 RAM'li olanı öneririm.

POCO F6 Pro'yu siz dahil çok fazla kişi beğenmediğini belirtti listeden çıkaracağım. Honor 200 Pro gözümden kaçmış güzel telefon gibi duruyor onu da ekledim listeye teşekkür ederim. DxOMark isimli kamera kıyaslama sitesine göre bu listedeki en yüksek puanlı olan pura 70 modeli gözüküyor. Bu model hakkında yorumunuz var mı?

7 yıldır Xiaomi Mi 6 kullanıyorum. Ufaktan yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Aslında telefon beni hala götürüyor fakat kamera performansı geride kaldı. Bu yüzden yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Benim için tek önemli özellik iyi fotoğraf ve video çekiyor olması. İşlemcisinin ne olduğu, oyunlardaki performansı falan gram umurunda değil. Her türlü Xiaomi Mi 6'dan iyi olacak sonuçta. Biraz araştırma yaptım ve aşağıdaki telefonlar hoşuma gitti bunlar arasında en iyi seçenek hangisidir? Biraz daha param olsaydı ve iPhone 14 Pro satılıyor olsaydı onu alırdım ama o kadar param yok ve sarı siteden yurt dışı ürün alıp riske girmek istemiyorum.

Ürünler:
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S23 Ultra
OnePlus 11
OnePlus 12R
Xiaomi 13T Pro
Poco F6 Pro
Huawei P60 Pro
Huawei Mate 50 Pro
Huawei Pura 70
Huawei Mate 40 Pro 5G

@Timuçib hayırdır? Neyi beğenmedin?

Performans daha önemliyse S24 Plus kamera daha önemliyse S23 Ultra. Diğerleri denk değil.

POCO F6 Pro'yu siz dahil çok fazla kişi beğenmediğini belirtti listeden çıkaracağım. Honor 200 Pro gözümden kaçmış güzel telefon gibi duruyor onu da ekledim listeye teşekkür ederim. DxOMark isimli kamera kıyaslama sitesine göre bu listedeki en yüksek puanlı olan pura 70 modeli gözüküyor. Bu model hakkında yorumunuz var mı?

Aslında POCO kötü değil bence listedeki en iyi performanslı cihazlardan biri ama kamerası fiyatına göre kötü ve listedeki en kötü kamerada onun kamerası bundan dolayı size hitap etmiyor. Huawei cihazları kamera olarak öne çıkıyor lakin Google yüklenmediği için pek takip etmiyorum almanızı da tavsiye etmem Google' sız Android cihaz kullanılmaz bence. İlla huawei istiyorsanız Honor bakmanız daha iyi olur onda google sorunu yok ve yazılımları baya benzer. Son olarak ben listeden S23 ultra öneriyorum uzun yıllar kullanmak istiyorsanız 12 ramin altına düşmeyin mümkünse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı