Bütçe
30.000-40.000 TL arası
Direk link vereyim bir bakın derim. ASUS TUF Gaming A15 (2024)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
Bu sayfadaki her şey birebir aynı değil. "satın al"a bastıktan sonra biraz daha ekrandan kırpılmış versiyonu gelecek karşınıza.
Bir de bir sorum daha var benzer fiyatlara(en azından taksitli fiyatla) Aorus 16X modeli de geliyor ve ekran ve işlemci bakımından daha iyi. Malzeme kalitesi, soğutma, fan sesi ve en önemlisi pil konusunda izlediğim bir test videosunda Aorus 14900HX işlemcili versiyonu 342 dakika video izletebiliyorken ASUS TUF'un Ryzen 7735HS'li versiyonu 521 dakika dayanıyor. Ayrıca fan sesi konusunda şikayetler gördüm her ne kadar tam tersini iddia edenler ve fan ayarından daha az sesli olarak ayarlasak da biraz sıcaklık farkıyla sessiz olabildiğinden bahsedilmiş.
Aorus daha iyi ekran, Wi-Fi, işlemci gibi unuttuğum daha üst özelliklere sahip olsa dahi.
ASUS ise daha iyi pil, fan sesi, belki yapı kalitesi (emin değilim) gibi farklara sahipler bu durumda karar verme kısmı benim için bir hayli zor.
bu arada Aorus linki:GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) W11H Gaming Notebook | ITOPYA
İnternette Amazon kupon kodu diye aratıp Prime a özel yüzde 10 luk kodu kullandığında 45k ye geliyor. Ben bütçemi artırsaydım bundan alacaktım. Bi bak istersen. Ekranın sRGB si yüzde 100 diye biliyorum fakat bi teyit etmende yarar var.

Konuda merak eden varsa
bu laplopu aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı