40.000TL DDR5 Ryzen ve RTX kartlı sistem önerisi

Bütçe
40.000

akra4142

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Predator PH315-54
https://www.epey.com/laptop/acer-predator-helios-300-ph315-54-73pk.html
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Kendi kafamda DDR4 Ryzen 7 5600X ve RTX 3060 Ti'lı sistem topladım ama sizlerin tercihlerini de dinlemek istiyorum.(aile güveni yüzünden Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi yerlerden toplamam gerek kusura bakmayın fiyatları yüksek ona göre dizebilirseniz sevinirim)

Son düzenleme:
40.000TL ve DDR5 diyorsunuz. 5600X ile DDR5 kullanamazsınız ve o fiyata çok düşük o özellikler.

Zorlansa 7900X de toplanıyor aslında.
evet ddr4 dizdim belirtmeyi unuttum ama geri kalan bileşenlere birazcık fazla para verdim gösteriş için

İnternetten alışveriş yapabilir misin?
evet ama yine bilindik teknoloji elektronik mağazalarından (babamla görüştüm itopya gibi bilgisayar satış şubeleri ama işte zihniyet oturduktan sonra kelimeler kifayetsiz kalıyor)

Hiç gerek yok, çok büyük bir performans farkı var. Kasaya alacağınız fanlarla çözersiniz gösteriş kısmını.

Ama şunu diyebilirim ben DDR4 sistem dizdiğimde ekran kartıma model atlatabiliyorum DDR5 olduğunda model düşürmem gerekiyor sadece RAM'ler bile 3000 TL civarında farka yol açtığını gördüm sadece güncel olması için DDR5 sistem toplamak istiyorum o kadar.

evet ama yine bilindik teknoloji elektronik mağazalarından (babamla görüştüm itopya gibi bilgisayar satış şubeleri ama işte zihniyet oturduktan sonra kelimeler kifayetsiz kalıyor)

Ama şunu diyebilirim ben DDR4 sistem dizdiğimde ekran kartıma model atlatabiliyorum DDR5 olduğunda model düşürmem gerekiyor sadece RAM'ler bile 3000 TL civarında farka yol açtığını gördüm sadece güncel olması için DDR5 sistem toplamak istiyorum o kadar.
Hocam 4070ti 3080ti'dan ucuz. Sadece ekran kartları arasındaki performansı geçin, AM4 ve AM5 farkını düşünün. Üstüne DDR4 ve 5 farkını düşünün.

Hocam 4070ti 3080ti'dan ucuz. Sadece ekran kartları arasındaki performansı geçin, AM4 ve AM5 farkını düşünün. Üstüne DDR4 ve 5 farkını düşünün.
benim için 40.000tl lik bütçeli bilgisayar dizebilir misiniz.Sadece oyun için kullanıcam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir bilgisayar düşünüyorum ve bütçeye göre böyle bşi dizebiliyorum ben max

@akra4142 Full İncehesap'tan toplamaya çalıştım. Toplam 35K, fazlasına gerek yok oyun için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı