40.000TL hazır kasa önerisi

MYigitt

Kilopat
Daha fazla  
40 bin gibi bir bütçeye yeni masaüstü almak istiyorum ancak anakart ve AMD konusunda bilgi eksikliğim olduğu için sizden hazır kasa önerisi istiyorum. Genel kullanım oyun ve yazılım alanında kullanılacak. Yazılım için çok da önemli değil zaten orta ölçekli cihazlar bile yeterli oluyor ama uzun süreli oyunlarda sıkıntı yaratmayacak önerilere açığım. Forumda bu tarz konu çok var ancak konular genel olarak konular yarım yarım kaldığı için net bir öneri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakartı B serisi yapıp alabilirsin.

1734449784339.png

Bu şekilde özelleştirip almanızı öneririm. 44.200 TL'ye geliyor ancak parçaların hepsi kaliteli ve güzel.

Anakartı B serisi yapıp alabilirsin.

Eki Görüntüle 2376289

Bu şekilde özelleştirip almanızı öneririm. 44.200 TL'ye geliyor ancak parçaların hepsi kaliteli ve güzel.
Parçalarda genel olarak bu markaları bilmiyorum iyi midir ve işlemci olarak şu an i7 10.nesil kullanıyorum buna kıyasla 7500F iyi midir ve uzun süreli götürür mü? Çünkü amd parça hiç kullanmadım ve bilmiyorum o yüzden bu konuda biraz tedirginim. Eskiden amd çok sorunlu oluyordu şu an devam ediyor mu o kronik sorunlar?

F/p 4070s sistem de bekleyebilirsiniz.
Gamegaraj hariç bu sistem de var. Crown 4070 Super | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Gainward ne kadar iyidir bilmiyorum ama paylaştım
Şu anlık bir aciliyetim yok ancak 1 ay civarı bir süreçte almayı düşünüyorum. Bu yüzden şu an olan güncel sistemlere bakıyorum. Güncel hazır sistemlerde bilgimin olmadığı markalar var ve amd konusunda eksik bilgimi gidermeye çalışıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Almadan bir gün önce konu açarsanız o anki sistem önerisi yapılabilir. 1 ay sonraki toplayacağınız sistemi şimdiden belirlemeniz mantıksız.
1 aydan kastım bu süreç içerisinde alacağımdan bahsediyorum. Yani eğer uygun fiyatlı bir fırsat varsa alabilirim. En geç 1 ay içerisinde alacağımı diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı