Yazılım için laptop alacağım tavsiyeleriniz nelerdir?
Hocam 4 bin TL daha arttırabilirseniz kesinlikle bunu alın.![]()
Asus ROG Strix G16 G614JV-N3157 13. Nesil Intel i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX4060 16 inç FHD+ 165Hz
Asus ROG Strix G16 G614JV-N3157 13. Nesil Intel i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX4060 16 inç FHD+ 165Hzwww.gpnteknoloji.com
Soğutma olsun, işlemci olsun, ekran kartı olsun her konuda harika bilgisayar. Özellikle bu fiyata bunun gibisi bulunmaz diye düşünüyorum.
Ben de eğer bir sorun çıkmazsa yakın zamanda bir üst modelini (i9 işlemcili olanı) ya da 4070 ekran kartlı modelini alacağım. Size de bunu tavsiye ederim bu fiyat bandında sıkıntısı olmayan tek model bu galiba.
(HP Victus'ların ekranı kötü, TUF serisinde ısınma sorunu var. Aynı zamanda ilk öneriyi yapan arkadaşın attıpı Lenovo laptopta da ısınma sorunu var)
Hayır hocam ısınma sorunu bulunmuyor.Bu üründe ısınma sorunu var mı?
Bilgim olmasa bu kadar iddialı konuşmazdım hocam dediğim gibi kendim de alıcam bu yüzden bu seriyi olabildiğince her yerde araştırdım. Donanımsal olarak hiç bir sorunu yok cihazınBilgin var mı?
Bu üründe ısınma sorunu var mı? Bilgin var mı?
Daha önce karşılaşmadığım bir sorun hocam. Ben de bakayım. Bu arada test Rog Strix 16 da yapılmış demi?Eki Görüntüle 1936239
Üst Segment bir laptop için bu ısılar fazla değil mi, başka bir arkadaşta forumda geçen Rog Strix laptop 94 derece görüyor diye başlık açmıştı.
Evet hocam aynı laptop sadece ekranı 2K.Daha önce karşılaşmadığım bir sorun hocam. Ben de bakayım. Bu arada test Rog Strix 16 da yapılmış demi?
Evet hocam aynı laptop sadece ekranı 2K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.