40.000TL laptop öneri

Bütçe
30k-40k

Bunu düşüneceğim teşekkür ederim.

Jarrod's Tech kanalı dışındaki oyun benchmark testlerine de baktım bu yazınızdan sonra ve gerçekten bir problem yokmuş gibi gözüküyor. sizin kadar detaylı araştırma yapmadım Rog Strix hakkında.1-2ay içerisinde laptop alacağım, Rog Strix'in "ısınma sorunu" yüzünden almayı düşünmüyordum fakat şimdi iki ara bir dere arasına düştüm desem yanlış olmaz. şu anda aklımda Omen 16 2023 var: 2101667005

Sizce 1.5K fark vermeye değer mi, Rog Strix'in Omene göre ne avantajı var? (tasarımını çok beğenirim mesela Strix'in)

Omen'ı çok fazla araştırmamıştım şimdi tekrar baktım.
Açıkçası Omen'da güzel sizi üzmez gibi gözülüyor fakat işlemciye baktığımda Rog Strix hiç azımsanmayacak bir fark atıyor. Aynı zamanda kendim için konuşacak olursak Rog Strix tasarımı çok daha güzel görünüyor (ki sizde böyle düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla).
Bu sebeplerden ötürü bence Rog Strix almak daha mantıklı olucaktır.

Site mi bozuk 13500HX nasıl önde olabiliyor Rog Strix'in bataryası 90wh iken Omeninki 83wh
Ayrıca Rog Strix FHD+ iken Omen düz FHD
Sanırım Rog Strix alabilirim ama her şey yakın zamandaki fiyat değişimine bağlı, eğer fiyatlar değişmezse ben ampule basacağım.

Hocam benchmark değerlerine baktığımızda Rog Strix in işlemcisi fark atıyor zaten, sitede bir sorun var muhtemelen.
Rog strix her anlamda fark atıyor (soğutma da dahil).
Dediğiniz gibi fiyat değişimi olmazsa alınabilcek en mantıklı bilgisayar Rog Strix gibi görünüyor.

Önümüzdeki 2-3 ayda fiyat artışı olmazsa harika olucak. Yoksa bunları da alamayabiliriz tamamen artış miktarına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…