40.000TL laptop önerisi

Bütçe
40.000tl

merdo0705

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü kullanıcısıyım. Üniversiteye geçiş yapınca malum bilgisayar ihtiyacı oluyor genel olarak yüksek performans verebilecek bir laptop arayışındayım. Fakat herhangi bir bilgim yok laptop dünyası hakkında, önerilerinize açığım. Laptoptaki amacım oyun oynamak oyunu oynarken de sorunsuz sıkıntısız şekilde oynayabilmek.

Her şeyiyle yeterli bir laptop. O bütçedeki en mantıklı seçenek
bende hep fp olaraktan acer markasını görüyorum fakat korkutuyor biraz acaba sorun teşkil eden bir şeyler var mı laptopta ya da kronik olarak sorun

Her şeyiyle yeterli bir laptop. O bütçedeki en mantıklı seçenek
ekran kar
ekran kartı watt değerinin düşük olması performans açısından biraz korkutuyor açıkçası bu arada önerin için teşekkür ediyorum

bende hep fp olaraktan acer markasını görüyorum fakat korkutuyor biraz acaba sorun teşkil eden bir şeyler var mı laptopta ya da kronik olarak sorun

ekran kartı watt değerinin düşük olması performans açısından biraz korkutuyor açıkçası bu arada önerin için teşekkür ediyorum
5 değerlendirmenin 5 i de olumlu. Laptop da herhangi bir kronik sorun yok. Tek eksi yanı 135 watt adaptör bazı durumlarda yetersiz gelebilir. Bunu da Acer servisini arayıp daha güçlü bir adaptör isteyerek çözebilirsin.

5 değerlendirmenin 5 i de olumlu. Laptop da herhangi bir kronik sorun yok. Tek eksi yanı 135 watt adaptör bazı durumlarda yetersiz gelebilir. Bunu da Acer servisini arayıp daha güçlü bir adaptör isteyerek çözebilirsin.
teşekkür ederim dostum 🫡

bu ürün hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı