40.000TL monitör dahil sistem öneri

XLazy

Decapat
Daha fazla  
40k monitör dahil sistem arıyorum kendimde toplarım parçaları atarsanız hazır arama sebebim daha karlı :)

Güzel bir şeyler bulursanız iyi olur.(4060 hariç)

Hocam yuvarlayarak topladım fiyatları 45k etti ve AMD istemiyorum.

Vallahi şu an AMD kullanıyorum ve ben sevmiyorum yani saf güçte mükemmel ama hem yazılımsal hem driver sorunları var. Ben sevmiyorum açıkçası.

Gidip de eski serilerini kullanırsanız tabii driver sorunu çekersiniz. 7000 serisi neredeyse sorunsuz.

Ben yazılımsal alandada sevmiyorum hocam.
Youtube ve başka platformda driver sorunları var şeysi yalan dostum, intel ve nvdia'da neredeyse o sorunlar daha çok, ve bu bilgisayar telefon değil, iphone gibi gösteriş atamazsınki insanlara kasayı kafeye mi götüreceksin bak nvdia diye? Zaten toplama alacaksın o zaman git turbox falan al

YouTube ve başka platformda driver sorunları var şeysi yalan dostum, Intel ve NVIDIA'da neredeyse o sorunlar daha çok, ve bu bilgisayar telefon değil, iPhone gibi gösteriş atamazsınki insanlara kasayı kafeye mi götüreceksin bak NVIDIA diye? Zaten toplama alacaksın o zaman git Turbox falan al.

Kanka sen niye 3070 aldın o zaman?

Kanka sen niye 3070 aldın o zaman?

Çok pişmanım zaten

Ve imzamı değiştirmedim hala üşengeçliğimden, 2024 Haziranında sattım kendime MacBook aldım inanki Render'da falan 3070'i geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı