Aslında AM5 almayı düşünüyordum ama bir sürü araştırmadan ve sorudan sonra yeni bir platformun beta testeri olmamam söylendi, o yüzden garanti olması için bilindik ve güncellenebilir bir altyapı ile gitmek istedim.
Parçalar aşağıda belirtildiği gibi, düşüncelerinizi merak ediyorum.
5800x3D aslında bayağı çekici geliyor ama AM4'ün geleceği olmadığı için öyle bir anakart almaktan çekiniyorum.
Intel işlemciyi ileride 13. ya da 14. nesile yükseltmek amaçlı seçtim.
İşlemciyle render vb yapmayacaksanız 12600K 3090 Ti'ı bile besler. Üstüne hiç gerek yok. Arkadaşların da dediği gibi 12600K alın sıfır 3090 alın. Hatta biraz bekleyip RTX4080 16 GB alabilirsiniz.
5800x3D aslında bayağı çekici geliyor ama AM4'ün geleceği olmadığı için öyle bir anakart almaktan çekiniyorum.
Intel işlemciyi ileride 13. ya da 14. nesile yükseltmek amaçlı seçtim.
Yazmayı unutmuşum evet, sadece oyun için kullanacağım.
İşlemciyle render vb yapmayacaksanız 12600K 3090 Ti'ı bile besler. Üstüne hiç gerek yok. Arkadaşların da dediği gibi 12600K alın sıfır 3090 alın. Hatta biraz bekleyip RTX4080 16 GB alabilirsiniz.
Süper, VR'da Sim Racing ve Flight Sim 2020 gibi oyunlar oynuyorum ondan işlemci yetermi yetmezmi emin olamadım ama 12600K yeter diyosanız grafik kartı bütçesi açısından iyi olur.
Süper, VR'da SIM racing ve Flight SIM 2020 gibi oyunlar oynuyorum ondan işlemci yeter mi yetmezmi emin olamadım ama 12600K yeter diyosanız grafik kartı bütçesi açısından iyi olur.