Alpoooo Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Bugünlerde bilgisayar almak istiyorum. En ucuz şekilde PC toplamaya çalışıyorum. Nasıl bir sistem alabilirim? Ekran kartı 8 GB VRAM üstü olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Bugünlerde bilgisayar almak istiyorum. En ucuz şekilde PC toplamaya çalışıyorum. Nasıl bir sistem alabilirim? Ekran kartı 8 GB VRAM üstü olursa iyi olur.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Omega Core | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı Vento yapabilirsin.
Omega Core | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı Vento yapabilirsin.
Alpoooo Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Sythexz dedi: Omega Core | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı Vento yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yorumlarına baktığımda 2 kişi yorum yapmış ve ikisi de 1 yıldız vermiş. Sence bir sakınca olur mu?
Sythexz dedi: Omega Core | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı Vento yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yorumlarına baktığımda 2 kişi yorum yapmış ve ikisi de 1 yıldız vermiş. Sence bir sakınca olur mu?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Alpoooo dedi: Yorumlarına baktığımda 2 kişi yorum yapmış ve ikisi de 1 yıldız vermiş. Sence bir sakınca olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem bu fiyata iyi. Kağıt üstünde bir sorunu yok. @hieras dislike atma sebebin nedir? Son düzenleme: 9 Haziran 2025
Alpoooo dedi: Yorumlarına baktığımda 2 kişi yorum yapmış ve ikisi de 1 yıldız vermiş. Sence bir sakınca olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem bu fiyata iyi. Kağıt üstünde bir sorunu yok. @hieras dislike atma sebebin nedir?