40.000TL sistem toplama önerisi

Bütçe
40.000

Claymore00

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba PC toplama hakkında pek bir bilgim yok. Aeaştırmalara göre söyle bir sistem oluşturdum.
AMD Ryzen 5 7500F işlemci.
Gigabyterx 7700XT ekran kartı.
MSI Pro B650M-P anakart.
Patriot Viper Venom 2x16 6000 MHz 30CL RAM Kingston NV3 snv3s 1000G 1TB 6000/4000mbs GEN4x4 NVMe SSD.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule tipi soğutma.
Kasa olarak ise şu kasayı beğendim: Rampage HYDRA V3 BLACK Camlı 7*12cm RGB Fan ATX Gaming Kasa

Hangi PSU'yu almalıyım o konuda kafam karıştı ve değişmem gereken parçalar var mı? Önerinize açığım. Kasa önerilerine de açığım yardımcı olursanız sevinirim.

Hazır sistemlere çok baktım taksit seçeneğinden dolayı fakat hazır sistemlerde anakart RAM SSD ve soğutucu kısmında düşük ürünler oluyor hocam seçtiğim parçalar kasa PSU hariç 35 k ya geliyor bu tarzda bir hazır sistem bulamadım maalesef.

AMD ekran kartı alındıgı durumunda stabil sürücü ararken kafayı yememesi için RTX 4070 Super önerdim o kadar para verip RX almak enayiliktir dislike atarken de altı boş gelmeyin sebep belirtin.

Attığım sistemi al. Attığım sistemin anakartı zaten senin attığından daha iyi ramleri 32 yaparsan 42 bin olur. Ekran kartı hem Nvidia Hem daha üst model hemde kasa daha kaliteli.@Claymore00

Netac diye bilinmeyen bir markanın, hızları çok kötü olan SSD'ye ve A serisi anakarta kimse 42K vermesin kazık fiyat.
Ondan önce işlemci 7500F veya 7600 bile değil 8400F.

Leon dayının attığı sistemde iyi SSD 1TB ve ramler 32 olarak ayarlanıp alınabilir gene.

Netac diye bilinmeyen bir markanın, hızları çok kötü olan SSD'ye ve A serisi anakarta kimse 42K vermesin kazık fiyat.

Linkte anakart ve SSD değişimi yapılabiliyor ayrıntıda bilgi vermeyi unutmuşum gene de geçerli bir sebep değil alternatif birçok link mevcut.

AMD ekran kartı alındıgı durumunda stabil sürücü ararken kafayı yememesi için RTX 4070 Super önerdim o kadar para verip RX almak enayiliktir dislike atarken de altı boş gelmeyin sebep belirtin.

Benim attığıma ne diyeceksin peki. 42 bin TL sistemin en düşük hali. SSD dandik, anakart dandik, RAM 16 GB ve işlemci soğutucu yok. İşlemcisi leş gibi bir işlemci?

Ayrıca Stabil driver aramak geride kaldı 6000 serisi zaten iyiydi 7000 serisinde işi tam oturttular artık driver arama derdine girmiyorsun AMD ekran kartıyla da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…