40.000TL sistem toplama önerisi

Bütçe
40.000
Anakart hangi anakartı önermiştiniz hocam benim seçtiğime karşılık daha iyi olarak bir de bu kasa da nasıl bir özelleştirme yapabilirim onu anlayamadım aargb bir kasa doğru mu bu?
Kasa güç kaynaklı. Görünüş çok iyi dersen sırf görüntü için diğer parçalardan kısmış olacaksın. Almayı düşündüğün rampage kasa zaten kalitesiz. Üstüne 2000TL PSU'da koyduğunu düşününce 5500TL'ye para israf etmiş olacaksın.

Anakart olarak da attığım Asus prime daha iyi bir anakart. Fiyatı da aynı.

Kasa konusunda tam emin değildim zaten hocam 55.000 TL değil yanlışınız var seçtiğim parçalara Rampage kasayı ve 2000 TL'lik bir PSU eklediğimde 40 küsur 41bin bandına geliyor söylediğiniz kasa daha mantıklı geldi anakartı hangi anakart ile değişmemi öneriyorsunuz peki.

Kasa ve Psu Toplamı 5500TL oluyor işte.

Kasa 3200TL psu'da 2-2300 arası desek ikisi 5500TL'ye gelecek kazık oluyor işte.

Kasa 3200TL psu'da 2-2300 arası desek ikisi 5500TL'ye gelecek kazık oluyor işte.

Kasa ve Psu Toplamı 5500TL oluyor işte.
Şimdi gördüm 55.000 yazdınız sandım toplam önerdiğiniz ana kartın tam açılımını yazabilirmisiniz ?

ASUS Prime B650M-K

Peki hocam önerdiğiniz PSU'lu olan kasayı alacağım önerdiğiniz anakart diğer parçalarla uyumlu mu onu biliyor musunuz kontrol edebileceğim bir yer var mı uyumlu ise bu anakartı alacağım ve 7700 XT yerine 7800 XT ekran kartını tercih edeceğim.

Uyumlu. Uyumlu olmasa zaten önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…