Zaten düz alsanda ekran kartını kendi montajlamak zorunda.
Evet onu ayrı şekilde kutusunda gönderiyorlar. Sistemi aldıktan sonra hiç uğraşmayayım diye bir şey yok maalesef illaki uğraşmak zorunda.
Zaten düz alsanda ekran kartını kendi montajlamak zorunda.
Hiç bir şey bilmiyorsa netten 2 video açar yine yapar, veya bilgisayarciya götürür. Yapacak bir şey yok.Evet onu ayrı şekilde kutusunda gönderiyorlar. Sistemi aldıktan sonra hiç uğraşmayayım diye bir şey yok maalesef illaki uğraşmak zorunda.
Örneği var mı böyle bir şey yaparlar mı ona göre dediğinize ileteceğim PC alacak kişiye?Sistemi alırken SSD ve kule tipini montaj edilmesini istersiniz ederler hocam. 10 dakikayı almaz ikisinin montajı.
Monitör ve özelleştirmeler ile toplam 37.5K tutuyor. Ekipman için @Kaan Diktaş yardımcı olabilir.
![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
Kingston KC3000 1TB NVMe PCIe 4.0 7000MB Okuma – 6000MB M.2 SSD (SKC3000S/1024G)
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
N11 birader nasıl bir satıcı bekliyorsun ki ? bir şey olmaz. HepsiBurada da var onada bakabilirsin.Örneği var mı böyle bir şey yaparlar mı ona göre dediğinize ileteceğim PC alacak kişiye?
Bu monitör doğru tercih mi peki satıcılar hiç güvenilir birilerine benzemiyorlar daha güvenilir bir satıcı olan monitör modeli önerebilir misiniz?
Alacak olan ben değilim mağdur olsunlar istemem.
Örneği var mı böyle bir şey yaparlar mı ona göre dediğinize ileteceğim PC alacak kişiye?
Bu monitör doğru tercih mi peki satıcılar hiç güvenilir birilerine benzemiyorlar daha güvenilir bir satıcı olan monitör modeli önerebilir misiniz?
Alacak olan ben değilim mağdur olsunlar istemem.
N11 birader nasıl bir satıcı bekliyorsun ki? Bir şey olmaz. Hepsiburada'da var ona da bakabilirsin.
N11 arkadaşım da satıcıyı görmüyor musun? N11 kendisi satmıyor bu ürünü.
N11'den mağdur oldum zamanında başka bir satıcı tarafından mouse sağlam yolladım iade almamak için kutuya zarar verip geri gönderdiler iade reddedip N11 yardımcı da olmadı sadece bana değil birkaç kişiye de aynı olayı yapmış satıcı adı da zonebilişim di deathhader V2 almıştım tekrardan haram zıkkım olsun o para.
Senin bu sorunu her türlü sitede satıcıda yasama şansın var ki ? Amazon da olsa fark etmeyecek dostum. Bana tek bir site söyle magdur yorumu olmasın. Bunlara takılma bence. Çok istiyor isen yine farklı satıcılar var monitörün linkinde ordan al.N11 arkadaşım da satıcıyı görmüyor musun? N11 kendisi satmıyor bu ürünü.
N11'den mağdur oldum zamanında başka bir satıcı tarafından mouse sağlam yolladım iade almamak için kutuya zarar verip geri gönderdiler iade reddedip N11 yardımcı da olmadı sadece bana değil birkaç kişiye de aynı olayı yapmış satıcı adı da zonebilişim di deathhader V2 almıştım tekrardan haram zıkkım olsun o para.
Senin bu sorunu her türlü sitede satıcıda yasama şansın var ki? Amazon da olsa fark etmeyecek dostum. Bana tek bir site söyle magdur yorumu olmasın. Bunlara takılma bence. Çok istiyor isen yine farklı satıcılar var monitörün linkinde oradan al.
Hepsiburada üzerinden alın o zaman hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.