sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #11 Denizius124 dedi: O zaman ikinci el istiyorsanız 14 Pro falan bakin temiz bulursanız alabilirsiniz sıfır olarak düz 14 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konu trol konu salla geç.
Denizius124 dedi: O zaman ikinci el istiyorsanız 14 Pro falan bakin temiz bulursanız alabilirsiniz sıfır olarak düz 14 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konu trol konu salla geç.
M medqee Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2024 #12 sadıkbos dedi: Hocam konu trol konu salla geç. Genişletmek için tıkla... Dostum niye trol olsun harbi alacağım bilgisayar alacaktım onun yerine alıyorum.
sadıkbos dedi: Hocam konu trol konu salla geç. Genişletmek için tıkla... Dostum niye trol olsun harbi alacağım bilgisayar alacaktım onun yerine alıyorum.
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 medqee dedi: Dostum niye trol olsun harbi alacağım bilgisayar alacaktım onun yerine alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı.
medqee dedi: Dostum niye trol olsun harbi alacağım bilgisayar alacaktım onun yerine alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı.
M medqee Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2024 #14 sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet h kasa Astra'nın güneş yanıklarının yaptırdıktan sonra ilana koyup Passat'ya da SuperB alacağım. sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Sen niye tilt oldun ki bu kadar. sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hatta daha geçmişe git bilgisayar alacaktım onu erteledim onun yerine alıyorum şu an telefonu
sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet h kasa Astra'nın güneş yanıklarının yaptırdıktan sonra ilana koyup Passat'ya da SuperB alacağım. sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Sen niye tilt oldun ki bu kadar. sadıkbos dedi: Kanka en son 1.3 milyona araba alacaktın aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hatta daha geçmişe git bilgisayar alacaktım onu erteledim onun yerine alıyorum şu an telefonu
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #15 medqee dedi: Evet h kasa Astra'nın güneş yanıklarının yaptırdıktan sonra ilana koyup Passat'ya da SuperB alacağım. Sen niye tilt oldun ki bu kadar. Hatta daha geçmişe git bilgisayar alacaktım onu erteledim onun yerine alıyorum şu an telefonu Genişletmek için tıkla... Yok kanka sadece konunun trol olduğunu düşünmüştüm.
medqee dedi: Evet h kasa Astra'nın güneş yanıklarının yaptırdıktan sonra ilana koyup Passat'ya da SuperB alacağım. Sen niye tilt oldun ki bu kadar. Hatta daha geçmişe git bilgisayar alacaktım onu erteledim onun yerine alıyorum şu an telefonu Genişletmek için tıkla... Yok kanka sadece konunun trol olduğunu düşünmüştüm.