40-45 bin TL kasa önerisi

MuhendisBey23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
40-45 aralığına sadece kasa olarak ne alabilirim? Anakartın iyi olması şart ileride güncelleme yapmak için.

1080p iki tane monitörüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasayı FSP olarak değiştirin, ramleri 32 yapın. Soğutucu olarakta Thermalright Peerless Assasin seçin.

Kasayı FSP olarak değiştirin, ramleri 32 yapın. Soğutucu olarakta Thermalright Peerless Assasin seçin.
KC3000 SSD yapmayı unutmuşsunuz hocam.

Kasayı FSP olarak değiştirin, RAM'leri 32 yapın. Soğutucu olarak da Thermalright peerless assasin seçin.

Hocam 4070 Super'li kasa fiyatını görünce inanamadım ben ayrıyeten Thermalright Phantom sprint alacağım forumdan biri önermişti güzel gider diye düşünüyorum sizce günümüzde bu sistem alınır mı?

Hocam FSP'nin +1k vererek aldığımız kasası bitmiş onun yerine hangi kasayı önerirsiniz bu sistemde? Bir de kasada 360mm radyatör desteği var önde buna 360mm fan takabilir miyiz yoksa sadece sıvı soğutma için mi bu 360mm desteği çünkü kasada ayrı ayrı yazılıyor bunlar Front:120mm/140mm X3 veya 360mm radyatör diye yazılmış.

Son düzenleme:
Hocam FSP'nin +1k vererek aldığımız kasası bitmiş onun yerine hangi kasayı önerirsiniz bu sistemde? Bir de kasada 360mm radyatör desteği var önde buna 360mm fan takabilir miyiz yoksa sadece sıvı soğutma için mi bu 360mm desteği çünkü kasada ayrı ayrı yazılıyor bunlar Front:120mm/140mm X3 veya 360mm radyatör diye yazılmış.
Shark7a dan bahsediyorsanız FSP seçebiliyorum hocam. Bir problem gözükmüyor.
Ek olarak bunada bakabilirsiniz

Shark7adan bahsediyorsanız FSP seçebiliyorum hocam. Bir problem gözükmüyor.
Ek olarak bunada bakabilirsiniz.

Hocam FSP'nin 2 kasası vardı hangisini önerdiğinizi bilmediğim için yeniden sordum teşekkürler(taslakta kalmış önceki yarı cevaplamayı unutmuşum pardon) bir de neden kasayı FPS yapmamı öneriyorsunuz orada güç kaynağı Gold olan kasada var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı