40-45 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40000 450000

mert karakaş

Zeptopat
Daha fazla  
40-45 k bütçem var kaliteli ekranlı ve soğutması güzel bir laptop arıyorum. Fakat çok model var yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Ne için kullanacaksın? Günlük program vs mi, oyun mu?

Paneli daha iyi ram takviyesi ile bunu öneririm.

Güzel öneriler yalnız LOQ pil konusunda nasıldır bilemiyorum. Farklı bir alternatif olarak https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,434986508.html buna bakılabilir. İşlemcisi 8845HS'den kötü ancak geri kalan konularda daha iyidir.

LOQ pil ömrü konusunda çok iyi. İnternette gezinme gibi işlerde en az 7 saat ve üstünü götürür. Panel olarak LOQ ile Acer'in bir farkı yok MS konusunda Acer daha iyi. Soğutma olarak LOQ daha iyi. İşlemci olarak LOQ daha iyi. Kasa olarak LOQ daha iyi. Servis olarak Lenovo'nun servisi daha iyi. Yani Acer'in tek artısı panelinin ms inin düşük olması.

60wh bataryalı herhangi bir laptop 5 saat gezintiyi zor görür. LOQ'un Intel işlemcili modelleri pil konusunda sınıfta kalmıştı, AMD'de durum belki daha iyidir. Soğutma konusunda Acer'in altta kalır tarafı yok. Eğer pili Acer'le denkse işlemci farkından dolayı LOQ tercih edilebilir, diğer kıyaslar önem verilecek farklarda değiller.

Lenovo'nun 7840HS LI 70-75wh bataryalı bir modeli 530 dakika sunuyor yani neredeyse 9 saat. Bu cihaz 60wh batarya ile 6-7 saati rahat görür.

7435HSLI yani iGPU bulundurmayan sürekli 4060 kullanan LOQ model bile 3 saat ömür sunuyor.

Soğutma konusunda Acer'den kesinlikle daha iyi.

Ayrıca Acer'de takviye işlemleri ve bakım işlemlerini servis dışında yaparsanız garanti yanıyor. Lenovo'da bu durum yok.

Bu testler hangi koşullarda yapılmış? Bir de aynı donanımdaki Victus 16, Nitro 5 gibi cihazlar kaç saat veriyor?

Soğutma konusunda Acer'den kesinlikle daha iyi.

Soğutma konusunda Acer'in altta kalır tarafı yok.

Daha iyi demedim, soğutması cihazı yeteri kadar iyi soğutuyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…