40-45 bin TL laptop önerisi

GenrlN

Hectopat
Daha fazla  
Hem oyun oynayacağım hem de kurgu ve görsel uygulamaları olan AE, Premiere Pro gibi programları kullanacağım bir laptop arıyorum ,biliyorum bu fiyat bandında bu tür işlevi yapacak bir laptop çok yok fakat beni uğraştırmayacak(kronik sıkıntısı az olan) bir laptop arıyorum eğer önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

gamegaraj için düşünceleriniz nedir? piyasada şuan epey bir adı geçen laptop markası ama çok fazla duymadığım için yorum yapamıyorum

gamegaraj için düşünceleriniz nedir? piyasada şuan epey bir adı geçen laptop markası ama çok fazla duymadığım için yorum yapamıyorum
GameGaraj'ın geçmişi pek temiz değil, ancak yeni TongFang kasalar güven veriyor. Düşük bütçe için gayet alınabilirler. Şu ana kadar kronik sorunu da çıkmadı.

Gamegaraj'da Acer'deki gibi Mux switch var, ek olarak stok PTM 7950 ile geliyor. Acer Nitro 5 rtx 4060 kullanıyorum, PTM 7950 ile laptopu canlandırdım, yükseltmeler yaptım ve garantiyi bozdum. Acer'i alacaksanız yükseltme yapmanız ve macunu değiştirmeniz gerekiyor, kaliteli bir laptop. Ancak gamegaraj daha mantıklı gözüküyor 32 GB ram ve PTM 7950 ile geldiği için, ekran kartıda 4060 ile denk seviyede, tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı