Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 40-45k arası bir laptop arıyorum. Mağazadan alacağım için MediaMarkt, Teknosa, Vatan gibi benzeri yerlerden önerirseniz çok sevinirim. Üniversite ve oyun için kullanacağım onun dışında çok söyleyecek bir şey yok. Ekran kartı 75watt aşağısı olmazsa çok iyi olur, şimdiden sağ olun.
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 40-45k arası bir laptop arıyorum. Mağazadan alacağım için MediaMarkt, Teknosa, Vatan gibi benzeri yerlerden önerirseniz çok sevinirim. Üniversite ve oyun için kullanacağım onun dışında çok söyleyecek bir şey yok. Ekran kartı 75watt aşağısı olmazsa çok iyi olur, şimdiden sağ olun.
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 40-45k arası bir laptop arıyorum. Mağazadan alacağım için MediaMarkt, Teknosa, vatan gibi benzeri yerlerden önerirseniz çok sevinirim. Üniversite ve oyun için kullanacağım onun dışında çok söyleyecek bir şey yok. Ekran kartı 75watt aşağısı olmazsa çok iyi olur, şimdiden sağ olun.
Hocam uyarı yemiştim yazamadım sebebine gelirsek Trendyol üzerinden almıştım sağ olsun Trendyol Express kargoyu kaybetti o yüzden ailem internet üzerinden almayalım dedi tekrardan.