40-45 Bin TL Masaüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
40-45 Bin TL

Ensarİsmailll

Femtopat
Daha fazla  
40-45 Bin TL civarında bütçem var. Sisteme monitör dahil olmayacak. Tercih olarak AMD işlemci, B650 bir anakart, NVIDIA bir ekran kartı, başka özel tercih olarak ise Gamepower Warcry tarzı görsel açıdan zengin bir kasa istiyorum. Bilgisayarı daha çok FPS oyunları ve yazılım için kullanacağım. Yazılım olarak ağır kodlar yazmadığım için sisteme çok bir etkisi olmaz. Ama arada hikayeli oyunlar da oynuyorum. Anlık olarak 1440p bir monitörüm var, değiştirmeyeceğim. Ayrıca istediğim bir şey yok. Bu kadar.

@Owium Yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
40-45 bin TL civarında bütçem var. Sisteme monitör dahil olmayacak. Tercih olarak AMD işlemci, B650 bir anakart, NVIDIA bir ekran kartı, başka özel tercih olarak ise Gamepower Warcry tarzı görsel açıdan zengin bir kasa istiyorum. Bilgisayarı daha çok FPS oyunları ve yazılım için kullanacağım. Yazılım olarak ağır kodlar yazmadığım için sisteme çok bir etkisi olmaz. Ama arada hikayeli oyunlar da oynuyorum. Anlık olarak 1440p bir monitörüm var, değiştirmeyeceğim. Ayrıca istediğim bir şey yok. Bu kadar.

@Owium yardımcı olur musun?

44.7k bütçenizi geçmiyor bile eğer 50k yaparsanız ekran kartını 9070XT yapın.

Teşekkürler sağ olasın

5060Tİ 16gb modelinin 20 bin tl olduğunu düşünürsek 5070 in 26 bin tl olması biraz garip geldi ınno yu daha önce hiç duymamıştım ram vs ssd den kısıp ekran kartını zotac palit falan bişey yapsak daha iyi olurmu devamında da yükseltiriz.
şu mesela daha bilindik bence daha mantıklı

Teşekkürler sağ olasın.

5060 Ti 16 GB modelinin 20 bin TL olduğunu düşünürsek 5070'in 26 bin TL olması biraz garip geldi INNO'yu daha önce hiç duymamıştım RAM vs SSD'den kısıp ekran kartını Zotac Palit falan bir şey yapsak daha iyi olur mu devamında da yükseltiriz.
Şu mesela daha bilindik bence daha mantıklı.

Alakası yok INNO çok köklü bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı