monitor+tüm ekipmanlar mı yoksa sadece kasa mıSelamlar, 1-2 ay içerisinde oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ancak pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bütçem 40-45 k arası maalesef daha üstüne çıkamıyorum.
Monitör + ekipmanlar yaklaşık 11 k ediyor Total bütçe 50-55 k arası o yüzden kasaya o kadar ayirabildim yani sadece kasa 40-45 k olacakmonitor+tüm ekipmanlar mı yoksa sadece kasa mı
Kral bi tık pahalıya kaçıyor ama sağolasın bütçeyi arttırabilirsem bunu alabilirimramı bütçeniz yeterse 32 yapın![]()
BETA-PRO V2 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
BETA-PRO V2 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
7600x yapabilirsiniz. kesin alın diyorum tabi size bağlıKral bi tık pahalıya kaçıyor ama sağolasın bütçeyi arttırabilirsem bunu alabilirim
Ama bunu kesinlikle al diyosan işlemciyi düşürebilirim bunlardan birine veya başka bir parçayı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.