Merhaba iyi günler. 40-45k arası monitör ve kasayı toplamak istiyorum. Kendimce şöyle bir şey yaptım (birazcık araştırdım, hakim değilim tamamen desem yanlış olmaz). Sorunsuz çalışır mı?
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.741,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.955,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu hazır sistem ve monitör işiniz görecektir ileride 2K monitör alırsınız şu an 2K monitörler 10k falan olduğu için sıkıntı. Monitör + 4070 hazır sistem 44k falan oluyor.