40-45 bin TL telefon önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Telefon alacağım yakın zamanda. Samsung veya iPhone modelleri arasında kaldım. Ama iPhone eğer düz alacaksanız almayın diyorlar gerçekten o kadar mi kötü? Ayrıca Samsung'da kamerası nasıl?
Oyun oynamıyorum. gündelik için kamera ve kasmadan rahatça kullanmak için önerilerinizi bekliyorum.

iPhone düz serisi almayın lafı aslında telefonların çok kötü olduğundan değil fiyatlarını hak etmediğinden dolayı deniyor, bende katılıyorum ona. Bu bütçeye en mantıklı telefon S24+. Kamerası, bataryası, ekranı süper.

Merhaba arkadaşlar. Telefon alacağım yakın zamanda. Samsung veya iPhone modelleri arasında kaldım. Ama iPhone eğer düz alacaksanız almayın diyorlar gerçekten o kadar mi kötü? Ayrıca Samsung'da kamerası nasıl?
Oyun oynamıyorum. gündelik için kamera ve kasmadan rahatça kullanmak için önerilerinizi bekliyorum.
S25 al geç.

Oyun oynamıyorum. Gündelik için kamera ve kasmadan rahatça kullanmak için önerilerinizi bekliyorum.

Kamera olarak bu bütçede en iyi Samsung 23Ultra.

Duz 25 hakkinda isinmayla ilgili bir şeyler görmüştüm cihazi arastirmadigim icin tam bir yorum yapmam doğru olmaz.

F/P bir şey isterseniz bütçenizin altinda S24FE var. S24Plus ile neredeyse ayni telefon olmasina ragmen fiyat olarak plusa kiyasla fazlasiyla uygun.

Güncelleme galiba 7 yıl diyorlardı doğru mu?

Simdi baktim Samsung 25 icinde 7 sene guncelleme destegi sunmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı