40-45 bin TL'ye Gaming notebook önerisi

Bütçe
40-45k arası

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
Selamlar. Notebook almayı planıyorum. Paneli iyi (%100 sRGB) ve depolama olarak sorun yaratmayacak (2 tane M.2 SSD yuvalı), kasası da görece kaliteli modellerden almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı ramazanlar.

Game Garaj Slayer2 10XL-3070 Ti D5 laptop 42.887 TL

RTX 3070 Ti var ve 140 W, saf gücü fiyatının üstünde olan bir karta sahip. i7-12700H var yine güç sunan, pil ömrü kötü gibi gelebilir ancak 90 Wh batarya koyulmuş. Ekran FHD lakin %100 sRGB, 360 Hz; üstelik biraz daha büyük. Bellek ve SSD slotu da ikişer adet. Bir diğer fark olarak da özelleştirme seçeneği koyulmuş görünüyor.

Cihaz saf güç olarak bayağı iyi.
Şahsi önerim, Güzel fiyat. Kaçırılmamalı.

Selamlar. Notebook almayı planıyorum. Paneli iyi (%100 sRGB) ve depolama olarak sorun yaratmayacak (2 tane M.2 SSD yuvalı), kasası da görece kaliteli modellerden almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı ramazanlar.

Ben ASUS'ları öneririm, 5 yıllık bir TUF F15'im var, 2 NVMe slot 1 SATA, ekranı sRGB mi emin değilim ve sağlam bir kasası var, ASUS TUF serisine bakın bence, hayırlı ramazanlar.

RTX 3070 Ti var ve 140W, saf gücü fiyatının üstünde olan bir karta sahip. i7-12700H var yine güç sunan, pil ömrü kötü gibi gelebilir ancak 90 wh batarya koyulmuş. Ekran FHD lakin %100 sRGB, 360 Hz; üstelik biraz daha büyük. Bellek ve SSD slotu da ikişer adet. Bir diğer fark olarak da özelleştirme seçeneği koyulmuş görünüyor.

Şahsi önerim, güzel fiyat. Kaçırılmamalı.

Çok ısınıyormuş ama sıvı termal macunla efsane olur.

RTX 3070 Ti var ve 140W, saf gücü fiyatının üstünde olan bir karta sahip. i7-12700H var yine güç sunan, pil ömrü kötü gibi gelebilir ancak 90 wh batarya koyulmuş. Ekran FHD lakin %100 sRGB, 360 Hz; üstelik biraz daha büyük. Bellek ve SSD slotu da ikişer adet. Bir diğer fark olarak da özelleştirme seçeneği koyulmuş görünüyor.

Şahsi önerim, güzel fiyat. Kaçırılmamalı.

Fiyat iyiymiş gerçekten de. MSI kasa mı kullanıyor? Bir de servisi nasıldır bir gün servise verirsem nasıl hizmet alırım bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı