40-45 bin TL'ye hazır sistem önerisi

intelvpro

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
İyi bir soğutma sistemi dahil 40-45 bin TL'ye kadar bütçem var. Uzun yıllar kullanabileceğim, ilerleyen yıllarda yükseltme gerektiğinde özelliklerini yükseltebileceğim bir oyuncu sistemi bakıyorum. Verdiğim ücrete değecek sistem önerileriniz varsa destek olursanız çok sevinirim.
Örnek olarak şöyle bir sistem var sizce nasıldır, piyasaya göre ücreti makul mudur?
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Ekran kartı tercihiniz nedir?

Ekran kartı neredeyse kafa kafaya bu sistemdeki ile
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda 4K test bile yapılıyor bariz fark 4070 Ti alıyor bir de bu sistemdeki OC versiyonu.

Ama sizin gösterdiğiniz sistemde güzel.

Uzun süre kullanabileceğim bir ekran kartı olduktan sonra, Nvidia da AMD de olabilir. Belirtmeyi unutmuşum; şu an için 1080 P monitör kullanıyorum, ilerleyen zamanlarda 2k'ya geçebilirim. Bu durum seçimimi etkiler mi bilmiyorum.

Para varsa NVIDIA hocam yoksa AMD.

Para varsa NVIDIA hocam yoksa AMD.
Şu an için dediğim gibi soğutucu dahil 40-45'e çıkabilirim, şimdilik idare edecek bir ekran kartı olsa yeterli. Önemli olan ileride yükseltebilecek olmam, bunun için de neye dikkat etmem gerektiğini çok bilmiyorum. Şimdilik AMD daha f/p mantıklı geliyor, ama örnek veriyorum ileride RTX 4070 ti super taksam uyum sağlayabilecek bir sistem bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…