- Makaleler
- 1
Benim için önemli olan peşin fiyata 2 veya 3 ay taksit olmasi ama iyi bir fiyat olursa olmasa da olur. Özellik olarak 32 GB RAM ve 1 TB SSD düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
İnce hesapta rraene pc yaz çıkar üstüne monitör falanda alırısın kalan paraylaBenim için önemli olan peşin fiyata 2 veya 3 ay taksit olmasi ama iyi bir fiyat olursa olmasa da olur. Özellik olarak 32 GB RAM ve 1 TB SSD düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
İnce hesapta rraene PC yaz çıkar üstüne monitör falan da alırısın kalan parayla.
kasayı ve işlemciyi değiştir benceİnce hesapta rraene pc yaz çıkar üstüne monitör falanda alırısın kalan parayla
AMD ekran kartı düşünürseniz de bunu öneririm.
32 RAM ile 40.8k
Hazır sistem konusunda iyi fiyat yakalarsanız güvenilir site hocam sıkıntı yok. Eğer yazılımdan dolayı ille de Nvidia kullanırım diyorsanız üstte attığım sistemi alın ama ben olsam rx7800xt'li sistemi tercih ederdim.Hocam Sinerji hakkında pek iyi şeyler duymadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.