40-45 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40 45 bin

fleshka

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar hayırlı günler, 40 45k bandında belki 1 2 bin daha oynayabilir. İyi performans verecek ve uzun süre kullanabileceğim bir laptop alacağım.

Lenovo LOQ 4060 ve 4070, hangisini seçmeliyim bilmiyorum.

ASUS TUF 15 4060.
Acer Nitro 49k olan modeli.
MSI Katana.

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Fiyat bandında daha iyi olduğunu düşündüğünüz önerileriniz varsa beklerim. İyi sosyaller.

Dostlar hayırlı günler, 40 45k bandında belki 1 2 bin daha oynayabilir. İyi performans verecek ve uzun süre kullanabileceğim bir laptop alacağım.

Lenovo LOQ 4060 ve 4070, hangisini seçmeliyim bilmiyorum.

ASUS TUF 15 4060.
Acer Nitro 49k olan modeli.
MSI Katana.

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Fiyat bandında daha iyi olduğunu düşündüğünüz önerileriniz varsa beklerim. İyi sosyaller.

hocam teşekkürler yanıtınız için.Benim aklımda bu cihazda açıkcası muadili ürünlere göre nasıl değerlendirirsiniz

@804177 hocam sizede iyi günler. 2 haftadır forumda yazdıklarınızı takip ediyorum bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum.

Hocam sizin fikrinizide duymak isterim uygunsa. LOQ'da 4060 ve 4070 aynı fiyat neredeyse şu an arasındaki farkları tam bilmiyorum
Hangi 4060 LOQ'tan bahsettiğinizi bilmiyorum ancak 4070'ın "dezantajları" olarak dahili ekran kartı olmaması ve dolayısıyla düşük pil ömrü olacağını sayabiliriz. 12 gb ram ile geliyor; eklemek kolay ancak çoğu kişi uğraşmıyor, hazıra yöneliyor. Soğutma olarak yeterli bir cihaz, AMD işlemcili modellerde soğutma sorunu daha az oluyor genelde. İhtiyaca göre de ssd yükseltmesi yapabilirsiniz. Eksisine göre çok artısı var, bu fiyata LOQ 4070 cihazı alın geçin derim.

hocam teşekkürler yanıtınız için.Benim aklımda bu cihazda açıkcası muadili ürünlere göre nasıl değerlendirirsiniz

@804177 hocam sizede iyi günler. 2 haftadır forumda yazdıklarınızı takip ediyorum bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum.
Atılan LOQ cihaz iyi fakat bu bütçede o Acer Nitro 5 serisini tavsiye etmem. Stok olarak kötü macunla geldikleri için fan sesi ve sıcaklık değerleri olarak iyi bir cihaz değil.

Atılan LOQ cihaz iyi fakat bu bütçede o Acer Nitro 5 serisini tavsiye etmem. Stok olarak kötü macunla geldikleri için fan sesi ve sıcaklık değerleri olarak iyi bir cihaz değil.

hocam attığınız linklerden 4060mı yoksa 4070 olan sistemimi tercih etmeliyim sizce

hocam attığınız linklerden 4060mı yoksa 4070 olan sistemimi tercih etmeliyim sizce
Sizin cihazı kullanacağınız şekle bağlı. Eğer işlemci ağırlıklı işlerle uğraşıyorsanız 13650HX'li LOQ cihazı, ekran kartı ağırlıklı işlerle uğraşıyorsanız 4070'li LOQ cihazı tercih edebilirsiniz. İşlemci ağırlıklı oyunlarda (Valorant gibi) 13650HX işlemcili cihaz daha iyi performans gösteriyor, ayrıca iGPU ve pil ömrü açısından daha iyi bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı