40-45 bin TL'ye telefon önerisi

swzyrex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçem 40-45 bin TL civarında ve bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi telefonları merak ediyorum. Günlük kullanım performansı ile uzun süre güncel kalabilecek modelleri görmek isterim. Şu anki telefonum Samsung Galaxy Note 10, yaklaşık 5 senedir kullanmaktayım.

Merhaba arkadaşlar, bütçem 40-45 bin TL civarında ve bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi telefonları merak ediyorum. Günlük kullanım performansı ile uzun süre güncel kalabilecek modelleri görmek isterim. Şu anki telefonum Samsung Galaxy Note 10, yaklaşık 5 senedir kullanmaktayım.

Bütçen iPhone için uygun değil 3-4 senelik telefonlara para ödemek mantıksız, bütçende tek alınabilecek telefon 16e oda seni tatmin etmeyecektir. 128 GB'a çakılı kalmak kadar kötü bir şey yok.

Bu fiyatta iPhone geçiş yapmanın mantıklı olacağını düşünmüyorum.

Neden hocam.

O zaman 14 alın hocam.

Arkadaşımın Apple sitesinde kuponu var onunla 15 alabilirim ondan diyorum IPhone'ye geçeyim diye.

Bütçen iPhone için uygun değil 3-4 senelik telefonlara para ödemek mantıksız, bütçende tek alınabilecek telefon 16e oda seni tatmin etmeyecektir.

iPhone 15 alabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı