40-45 dolara oyun tavsiyesi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Marve Spider-Man 2 Steam'de 48 dolara düşmüş sizce fiyatına değer mi? Ya da 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Steam hesabıma bakarak öneri yaparsanız sevinirim. Cyberpunk ve birkaç oyun da Epic hesabımda var. Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada.

Bunlar da aklımda olan diğer oyunlar:
-Cronos the New dawn.
-Silent Hill f
-Dying Light the Beast.
-Black Myth: Wukong.

The Beast 45 dolar fiyatını hak etmiyor. Ciddi bir indirime girmeden almayın. Silent Hill f oyunu da eski havasını vermiyor. Tabii seviyorsanız yine alabilirsiniz. Oynanacak düzeyde bir deneyim sunuyor. Cronos oyununu daha fazla öneririm. Daha iyi gerilimi hissettiriyor. Spider-Man 2 bence değer. Oynadığım güzel oyunlardan birisi.

Marve Spider-Man 2 Steam'de 48 dolara düşmüş sizce fiyatına değer mi? Ya da 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Steam hesabıma bakarak öneri yaparsanız sevinirim. Cyberpunk ve birkaç oyun da Epic hesabımda var. Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada.

Bunlar da aklımda olan diğer oyunlar:
-Cronos the New dawn.
-Silent Hill f
-Dying Light the Beast.
-Black Myth: Wukong.

Baldur's Gate serisinede bakabilirsiniz.

Baldur's Gate serisinede bakabilirsiniz.

Hesaba bakarsanız oynadım hocam zaten.

Black Myth: Wukong.

Wukong gözüme güzel geliyor ama daha önce 2 kere baştan başlayıp 10 saat kadar paylaşımlı hesaptan oynadım ve bir şey oldu bırakmak zorunda kaldım o yüzden o ilk 10 saati tekrar oynayabilecek sabrı bulabilir miyim emin değilim.

Dying Light the Beast.

Fiyatını hak etmiyor diyorlar hocam.

Hesaba bakarsanız oynadım hocam zaten.

Wukong gözüme güzel geliyor ama daha önce 2 kere baştan başlayıp 10 saat kadar paylaşımlı hesaptan oynadım ve bir şey oldu bırakmak zorunda kaldım o yüzden o ilk 10 saati tekrar oynayabilecek sabrı bulabilir miyim emin değilim.

Fiyatını hak etmiyor diyorlar hocam.

En basit oyunlar bile 5-10 dolar hele ki serisini oynadiysaniz bence the Beast'i oynamalısınız.

The Beast gayet güzel
Forza Horizon 5
Bannerlord
Age of Empires
Bu oyunlar 40 - 50 dolar tutuyor ve gayet uzun süreli oynayabilirsiniz

Forza Game Pass'den saatlerce oynamıştım geçen sene. Bannerlord da aynı şekilde Game Pass'te 150 küstür saatim var. Thor Beast diğer Dying Light'lara göre çok fazla yenilik barındırmadığından fiyatını hak etmiyor deniliyor. Bir de daha çok triple A seviyesi oyunlar arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı