40-45 m2 Ofis Klima Önerisi

Anladım, pular'ı elersek peki tlc de dahil olmak üzere sizin son olarak sıralamanız ne olurdu?

Anladım, pular'ı elersek peki tlc de dahil olmak üzere sizin son olarak sıralamanız ne olurdu?
E.C.A. Spylos Pro, Kaira Plus, Bosch CL2000U, TCL Elite olarak sıralayabiliriz. Aralarında uçurum olmadığı için fiyat ve servis durumlarına göre de tercihte bulunabilirsiniz.

E.C.A. Spylos Pro, Kaira Plus, Bosch CL2000U, TCL Elite olarak sıralayabiliriz. Aralarında uçurum olmadığı için fiyat ve servis durumlarına göre de tercihte bulunabilirsiniz.
Hocam peki bütçeniz 60'lara gelse ne tercih ederdiniz siz? Gree airy 18kbtu falan düşünür müydünüz?

Hocam peki bütçeniz 60'lara gelse ne tercih ederdiniz siz? Gree airy 18kbtu falan düşünür müydünüz?
Airy modeli çok iyi bir cihaz ama sizin koşullarınızda yetersiz kalabilir. Bu model yerine bir altındaki Fairy modelinin 24.000 BTU kapasiteye sahip olanına yönelmenizi öneririm.

Airy modeli çok iyi bir cihaz ama sizin koşullarınızda yetersiz kalabilir. Bu model yerine bir altındaki Fairy modelinin 24.000 BTU kapasiteye sahip olanına yönelmenizi öneririm.
Ofis ciddi derecede güneş ışığı aldığı için perde de yaptırdım, güneş ışığının içeri girişi minimuma inecek. Yeterli olması halinde ikisini karşılaştırsak hangisi daha kaliteli sizce acaba?

Camlardan dolayı oluşacak ısı kaybını minimuma indirdiğiniz taktirde Airy modelini tercih edebilirsiniz. İki modelin de 18.000 BTU kapasiteye sahip olan versiyonunu karşılaştırdığımızda, Airy modelinin bir gömlek üstte olacağını net şekilde söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…