PeekNik Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Genellikle Valorant, CS2, PUBG, Forza 4 falan oynuyorum. Sistemin içinde monitörde olursa iyi olur. (hazır sistem de olabilir) Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Genellikle Valorant, CS2, PUBG, Forza 4 falan oynuyorum. Sistemin içinde monitörde olursa iyi olur. (hazır sistem de olabilir)
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.389 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 PeekNik dedi: Genellikle Valorant, CS2, PUBG, Forza 4 falan oynuyorum. Sistemin içinde monitörde olursa iyi olur. (hazır sistem de olabilir) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PeekNik dedi: Genellikle Valorant, CS2, PUBG, Forza 4 falan oynuyorum. Sistemin içinde monitörde olursa iyi olur. (hazır sistem de olabilir) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et