Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #21 Fallen_Angel dedi: Olur tabii her türlü öneriye açığım Genişletmek için tıkla... Attığım sistemi aldıktan sonra elinize yeterince para geçerse bu PSU'yu almanızı öneririm. Gamepower PSU'ya güvenilmez. MSI MAG A750BN 750W
Fallen_Angel dedi: Olur tabii her türlü öneriye açığım Genişletmek için tıkla... Attığım sistemi aldıktan sonra elinize yeterince para geçerse bu PSU'yu almanızı öneririm. Gamepower PSU'ya güvenilmez. MSI MAG A750BN 750W
Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #22 Ayrna dedi: Attığım sistemi aldıktan sonra elinize yeterince para geçerse bu PSU'yu almanızı öneririm. Gamepower PSU'ya güvenilmez. MSI MAG A750BN 750W Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun tekrardan
Ayrna dedi: Attığım sistemi aldıktan sonra elinize yeterince para geçerse bu PSU'yu almanızı öneririm. Gamepower PSU'ya güvenilmez. MSI MAG A750BN 750W Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun tekrardan
A Abadzekh Decipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #23 Ayrna dedi: Zenith 4070 Ti Super | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sistemi bütçeye uygun olacak şekilde düzenledim. Genişletmek için tıkla... @Ayrna'nın attığı setup güzel olmuş, kasa+psu begenmedim sadece, ram'de de latency cl30 secenegi olsa iyi olurmus ama yok sanirim.
Ayrna dedi: Zenith 4070 Ti Super | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Sistemi bütçeye uygun olacak şekilde düzenledim. Genişletmek için tıkla... @Ayrna'nın attığı setup güzel olmuş, kasa+psu begenmedim sadece, ram'de de latency cl30 secenegi olsa iyi olurmus ama yok sanirim.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #24 Abadzekh dedi: @Ayrna'nın attığı setup güzel olmuş, kasa+psu begenmedim sadece, ram'de de latency cl30 secenegi olsa iyi olurmus ama yok sanirim. Genişletmek için tıkla... PSU olayını zaten belirttim hocam. Kasa da Rampage olsa çok sorun olmaz sanırım.
Abadzekh dedi: @Ayrna'nın attığı setup güzel olmuş, kasa+psu begenmedim sadece, ram'de de latency cl30 secenegi olsa iyi olurmus ama yok sanirim. Genişletmek için tıkla... PSU olayını zaten belirttim hocam. Kasa da Rampage olsa çok sorun olmaz sanırım.