ReadyForAction
Kilopat
40-50 bin civarı sistem önerisinde bulunur musunuz? Parça parça almak mı mantıklı? Yoksa toplama cazip sistemler var mı? Gözü yormayan güzel bir monitör de önerirseniz sevinirim.
@YüzbaşıJohnPrice @efebatiin
Hocam daha önce sizlerden destek almıştım. O zaman iş arama sürecinde olduğumdan ertelemiştim. Ekteki linkteki önerilerinize şimdi tekrar baktım da bazıları tükenmiş. Bana güncel 40-50 bin civarında yine bir öneride bulunur musunuz ? AMD istiyorum. Amaç oyun ve ısınma problemi yaşamadan uzun süre beni götürecek bir sistem.
www.technopat.net
@YüzbaşıJohnPrice @efebatiin
Hocam daha önce sizlerden destek almıştım. O zaman iş arama sürecinde olduğumdan ertelemiştim. Ekteki linkteki önerilerinize şimdi tekrar baktım da bazıları tükenmiş. Bana güncel 40-50 bin civarında yine bir öneride bulunur musunuz ? AMD istiyorum. Amaç oyun ve ısınma problemi yaşamadan uzun süre beni götürecek bir sistem.
40 bin TL civarı hazır masaüstü bilgisayar tavsiyesi
Oyun için ve gündelik bazen bilgisayar ile olan işlerim için masaüstü güzel bir sistem tavsiyesi arıyorum. Tüm sistem de olabilir. Bildiğiniz bir fırsat var ise paylaşırsanız sevinirim. Daha önce parça alarak masaüstü bilgisayar toplamadığımdan hazır sistem önerisi istedim. Parça parça alırsan...
Son düzenleme: