40-50 bin TL bütçeyle PC toplama

Bütçe
40.000 TL - 50.000 TL

Jasoelys

Decapat
Makaleler
14
Merhaba arkadaşlar, PC toplamak istiyorum. Bunun için 40-50 k arası bütçem var. Kullanım amacı artık her oyunu sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynamak iş ve yazılım ile ilgili alanlarda beni rahatlatacak bir PC istiyorum. Kendim İtopya üzerinden bir sistem topladım fakat pahalıya denk geldi denk denk parçaları ucuza aldığımda 8K daha ucuza topladım linkleri size bırakıyorum. Sadece monitör eksik ortalama 7.500 TL civarı 240 Hz bir monitörle topladığım sistem 42.700 TL'ye denk geliyor tavsiye ve önerileriniz nelerdir?

Monitör, klavye, mouse, kulaklık hariç bu fiyat.

Tek tek parçaları topladığımda ise linkleri bırakıyorum.

Klavye

Mouse

Anakart

İşlemci

Ekran kartı

SSD

Kasa

Soğutucu

Kulaklık

Bunların fiyatı da 7.500 TL'lik bir monitör eklediğimizde 42.700 TL oluyor. 240 Hz 27 inç bir monitör önerisi eklerseniz de sevinirim.

40-50 bin TL bir bütçeye 5600 ile 4060 almak çok acayip kötü bir karar. Üstüne anakart berbat. PC birleşenleri dandik al sonrasında iyi alırsın. Hazır bütçen güzel bir durumda iken ekran kartı ve işlemcini daha iyi almak çok daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…