J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 40-50 bandında sadece kasalı hazır sistem önerisi olan aşağıda belirtirse sevinirim.
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 jefrybezos dedi: 40-50 bandında sadece kasalı hazır sistem önerisi olan aşağıda belirtirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
jefrybezos dedi: 40-50 bandında sadece kasalı hazır sistem önerisi olan aşağıda belirtirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Thorcuk dedi: MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgizimde yorumu falan yok güvenilir degil mi bana uygun geldi 4070'li oldugu icin.
Thorcuk dedi: MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgizimde yorumu falan yok güvenilir degil mi bana uygun geldi 4070'li oldugu icin.
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 jefrybezos dedi: Hocam bu konularda bilgizimde yorumu falan yok güvenilir degil mi bana uygun geldi 4070'li oldugu icin. Genişletmek için tıkla... gaming gen tr güvenilirdir hocam istediğin yere sorabilirsin
jefrybezos dedi: Hocam bu konularda bilgizimde yorumu falan yok güvenilir degil mi bana uygun geldi 4070'li oldugu icin. Genişletmek için tıkla... gaming gen tr güvenilirdir hocam istediğin yere sorabilirsin
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #5 Thorcuk dedi: Gaming Gen TR güvenilirdir hocam istediğin yere sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam son bir sorum olacak bu sistemler indirime falan giriyor mu yoksa sabit fiyat mıdır daima 1 hafta sonra falan alacağım.
Thorcuk dedi: Gaming Gen TR güvenilirdir hocam istediğin yere sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam son bir sorum olacak bu sistemler indirime falan giriyor mu yoksa sabit fiyat mıdır daima 1 hafta sonra falan alacağım.
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 jefrybezos dedi: Tamamdır hocam son bir sorum olacak bu sistemler indirime falan giriyor mu yoksa sabit fiyat mıdır daima 1 hafta sonra falan alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirim muhabbetini hiç bilmiyorum ama zaten hazır sistemler normal toplamalardan ucuz oluyorlar o yüzden indirim olmayabilir
jefrybezos dedi: Tamamdır hocam son bir sorum olacak bu sistemler indirime falan giriyor mu yoksa sabit fiyat mıdır daima 1 hafta sonra falan alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirim muhabbetini hiç bilmiyorum ama zaten hazır sistemler normal toplamalardan ucuz oluyorlar o yüzden indirim olmayabilir
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #7 Thorcuk dedi: İndirim muhabbetini hiç bilmiyorum ama zaten hazır sistemler normal toplamalardan ucuz oluyorlar o yüzden indirim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam butcemi biraz arttirdim 50 55 civari kasa atma sansin var mı bana 1 2 gune almam lazim kesin LGS gelmeden.
Thorcuk dedi: İndirim muhabbetini hiç bilmiyorum ama zaten hazır sistemler normal toplamalardan ucuz oluyorlar o yüzden indirim olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam butcemi biraz arttirdim 50 55 civari kasa atma sansin var mı bana 1 2 gune almam lazim kesin LGS gelmeden.
Osman Caner Akcan Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #8 jefrybezos dedi: Hocam butcemi biraz arttirdim 50 55 civari kasa atma sansin var mı bana 1 2 gune almam lazim kesin LGS gelmeden. Genişletmek için tıkla... ne aldınız ben de alıcam da
jefrybezos dedi: Hocam butcemi biraz arttirdim 50 55 civari kasa atma sansin var mı bana 1 2 gune almam lazim kesin LGS gelmeden. Genişletmek için tıkla... ne aldınız ben de alıcam da
J jefrybezos Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #9 Osman Caner Akcan dedi: ne aldınız ben de alıcam da Genişletmek için tıkla... PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG10 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
Osman Caner Akcan dedi: ne aldınız ben de alıcam da Genişletmek için tıkla... PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG10 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #10 Osman Caner Akcan dedi: ne aldınız ben de alıcam da Genişletmek için tıkla... Yeni konu aç etiketle.