Bianos Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 40-50k arasi hazir sistem almayi dusunuyorum. Ekran karti NVIDIA olmasi tercihim ne onerirsiniz?
Xhak.7 Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #2 Bianos dedi: 40-50k arasi hazir sistem almayi dusunuyorum. Ekran karti NVIDIA olmasi tercihim ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Özelleştirmeler şu şekil hocam:
Bianos dedi: 40-50k arasi hazir sistem almayi dusunuyorum. Ekran karti NVIDIA olmasi tercihim ne onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Özelleştirmeler şu şekil hocam:
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.792 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 Xhak.7 dedi: Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Özelleştirmeler şu şekil hocam: Eki Görüntüle 2525067 Genişletmek için tıkla... RAM'ler +190 TL ile 6000mhz seçilebilir, anakart Asus Prime b650m-r seçilebilir ve soğutucu Thermalright Frozen yerine aynı fiyata Bitfenix Cube yapılabilir
Xhak.7 dedi: Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Özelleştirmeler şu şekil hocam: Eki Görüntüle 2525067 Genişletmek için tıkla... RAM'ler +190 TL ile 6000mhz seçilebilir, anakart Asus Prime b650m-r seçilebilir ve soğutucu Thermalright Frozen yerine aynı fiyata Bitfenix Cube yapılabilir