atautkuzelli
Hectopat
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar ben uzun zaman sonra bir notebook alacağım yazılım işleriyle uğraşmaya niyetim var. Aynı zamanda mühendis olduğumdan dolayı Solid, AutoCAD, catia nx gibi programlarda zorlanmayan bir ürün istiyorum. Aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum bu yüzden Gaming cihazlar daha uygun gibi geliyor aklımda belli ürünler var.
www.n11.com
www.n11.com
S1002NT modeli %100 sgrb geliyor diyorlar lakin islemciler arasında bariz bir fark da var. İslemci kuvveti yazılım ve mühendislik programlarında önemli lakin diğer işlemci de benim isteklerimi karsılar mı emin değilim 4-5 yıl beni götürmesini istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
S1002NT modeli %100 sgrb geliyor diyorlar lakin islemciler arasında bariz bir fark da var. İslemci kuvveti yazılım ve mühendislik programlarında önemli lakin diğer işlemci de benim isteklerimi karsılar mı emin değilim 4-5 yıl beni götürmesini istiyorum önerilerinizi bekliyorum.