40-50 bin TL laptop önerisi

Bütçe
50000

Wrench26

Decapat
Daha fazla  
50 bin TL'yi kesinlikle aşamam normalde 45-47 bandında bakıyorum o bantta bir şey olursa daha iyi olur aradığım özellikle 32 GB RAM 1 TB SSD 4060 diye düşündüm ama 4070 50 bin TL'ye kadar varsa o da olur uzun süre gitsin kronik sorunu olmasın yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Aklımda bu model var. Bunun hakkında yorum yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 bin TL'yi kesinlikle aşamam normalde 45-47 bandında bakıyorum o bantta bir şey olursa daha iyi olur aradığım özellikle 32 GB RAM 1 TB SSD 4060 diye düşündüm ama 4070 50 bin TL'ye kadar varsa o da olur uzun süre gitsin kronik sorunu olmasın yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Aklımda bu model var. Bunun hakkında yorum yapar mısınız?

Ben olsam alırdım lakin birkaç sorun var;

Bunun bir nesil altında hall sensörü sorunu ortaya çıktı, birden yayılması bana biraz yazılımsal gibi gelse de bu cihazda olur mu bilemeyiz.

Ekranı beni tatmin ediyor lakin insanlik halidir bir süre sonra solgun gelebilir veya direkt beğenmeyebilirsin. Yanına monitör de almanı öneririm.

Neredeyse sorunsuz deyip gözü kapalı alabileceğimiz laptop yok şu anda maalesef.

@kxy @revivality GameGaraj markası iyi mi çok bir fikrim yok ama sıkıntılı bir marka imajı veriyor bana malzeme kalitesi, ekranı, soğutma konusunda iyi mi?

GameGaraj mı daha iyidir hocam bu laptop mu? GameGaraj 240Hz ya malzeme kalitesi ömrü bakımından bakarsak aradaki Hz farkına değer kaliteli olsun diye HP mi deriz yoksa malzeme neredeyse aynı 240Hz daha iyi olur GameGaraj mı alalım deriz hocam

@kxy @revivality GameGaraj markası iyi mi çok bir fikrim yok ama sıkıntılı bir marka imajı veriyor bana malzeme kalitesi, ekranı, soğutma konusunda iyi mi?

GameGaraj mı daha iyidir hocam bu laptop mu? GameGaraj 240Hz ya malzeme kalitesi ömrü bakımından bakarsak aradaki Hz farkına değer kaliteli olsun diye HP mi deriz yoksa malzeme neredeyse aynı 240Hz daha iyi olur GameGaraj mı alalım deriz hocam

Kasa MSI Sword - Pulse kasasi. GameGaraj almis logo basmis yani urunun GameGaraj kalitesiyle bir alakasi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı