40-50 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
50000

emreabe06

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selam, kendi çapımda birçok bilgisayar oyunu oynayabileceğim ve video düzenleyeceğim için bilgisayar toplama muhabbetine giriştim. Technopat'a YouTube'da son yayınlanan PC toplama rehberi için teşekkürü borç bilirim. Öncelikle bütçeme gelecek olursak, 40-50 bin TL arasına ileride RAM'ini ve SSD'sini yükseltebileceğim bir anakartla başladım. İşlemci seçimim ekonomik olarak AMD oldu. Aşağıda topladığım ürünleri görebilirsiniz. Bununla birlikte Wi-Fi ve Bluetooth olan bir adaptör arayışımda sürmektedir. Oyunlardan indirip bitirdiğimi sileceğim için çok fazla SSD depolamaya ihtiyaç duymadım. Şu ürünle değiştir bu ürün daha uygun gibi fiyat performansı yükseltecek önerilerinize de açığım arkadaşlar. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum...

Hocam MSI marka PSU yerine DeepCool Cooler Master strong marka oneririm 1x16 RAM yerine 2x8 RAM daha iyi olur karsısında 3 tane fan olan kasalar yerıne daha cok ıcerisinde fan olan kasalar bakınız monitor Hz biraz daha yuksek olanı bulabılırsınız 1TB SSD yetecektir diger parçalar hakkında bir bilgim yok.

Çok saolun hocam tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…