40-50 bin TL'ye laptop tavsiyesi

Bütçe
40-50 bin

kaççovv

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Laptop alacağım ve hangi modeli seçeceğimi bilmiyorum bu yüzden siz saygıdeğer Technopat üyelerine danışma ihtiyacında bulundum. Öncelikle gereksinimlerim: Birinci önceliğim oyun olduğu için AAA oyunları rahatça oynatabilecek bir ekran kartı, ileride render gibi işlerle uğraşma ihtimalim olduğu için güzel bir işlemci ve son olarak ekran boyutu ve kalitesi benim için gerçekten çok önemli şimdiden çok sağ olun.

Bir buna bakarmısnız.

Hocam Intel Core Ultra 7'yi bilmiyorum iyi bir işlemci midir?

Gayet iyi bir işlemci renderlar içinde ideal olacaktır çekirdek sayısı önerilen bilgisayara göre değişri ama genelde bu fiyatlara i7 13 nesil işlemcili laptoplarda var ve işlmeci çekirdek sayısı sanal çekirdek sayısı da gayet yeterli.

Sizin aklınızda başka laptoplarda varsa eğer bir atın isterseniz.

Gayet iyi bir işlemci renderlar içinde ideal olacaktır çekirdek sayısı önerilen bilgisayara göre değişri ama genelde bu fiyatlara i7 13 nesil işlemcili laptoplarda var ve işlmeci çekirdek sayısı sanal çekirdek sayısı da gayet yeterli.

Sizin aklınızda başka laptoplarda varsa eğer bir atın isterseniz.

MSI cyborg hocam bu bilgisayarin işlemcisi i5 ama 13. nesil olduğu için belki bu açığını kapatabilir diye düşünüyorum
Gigabyte aorus bu da gayet iyi bir bilgisayara benziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı